DC's Home

Kamers

De eerste verdieping van het huis is volledig gewijd aan onze gasten. De kamers bevinden zich onder het dak en zijn daardoor van mooie hoogte. Ze hebben alle moderne gemakken met goed beddengoed en een perfect moderne badkamer. Door onze indelingskeuzes, familiemeubels, fauteuils of andere antieke voorwerpen, willen we deze plekken leven en warmte inblazen.

Ze zijn dan ook van alle gemakken voorzien, gemeubileerd en gedecoreerd. Ze hebben ook hun eigen privé-ingang. Vanuit uw ruimte heeft u uitzicht op de tuin en de omliggende natuur.

Kamer 1 

Een queensize bed (160x200), een kast, een bureau met stoel, een fauteuil, een televisie, een badkamer met een Italiaanse inloop douche en een apart toilet.
Oppervlakte +/- 35 m2

Kamer 2

Een queensize bed (160x200),een kast, een bureau met stoel, twee fauteuils en salontafel, een televisie en een aparte doucheruimte, met toilet.
Oppervlakte +/- 40 m2

Tarifs

De prijzen zijn functies van de periode en nemen af ​​in verhouding tot de duur. De nacht begint bij 85 €.

Boek rechtstreeks op onze partnerplatform:

Booking

Uitrusting en Services

Gratis WiFi

Eigen parkeerplaats ophet terrein

Badhanddoeken en beddengoed worden verstrekt

Haardroger

Eenmaal per week schoonmaken

Keuken is voorzien van een spoelbak, vaatwasser,koel-/vrieskast, dubbele kookplaat, magnetron, broodrooster, waterkoker of warme drankmachine (koffie,chocoladethee, water, ...) en alle benodigheden.